Candidats

Adrià Codina

Sóc l’Adrià Codina Ferrer, estudiant d’Història de l’Art i Gestió del Patrimoni Artístic a la UdL, vaig nèixer al 2000 i des de ben petit sempre m’ha apassionat la política i les influències de la política en tota la història de l’art. En els meus temps lliures m’agrada col•leccionar objectes relacionats amb el mòn del Tintin i des de fa més de 10 anys sóc mag professional. Sóc membre de l’Associació de Mags Il•lusionistes de Lleida així com el director del Freedom Festival. Des de fa alguns anys, vetllo també pel futur de les i els joves de la ciutat en òrgans de representació i organitzacions juvenils.

Mercè González

Autòctona de Lleida des de l’any 1997. Em considero molt eixerida i positiva. Sóc una dona feminista i independentista. També estudio Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida.

Xavi Ramon

Sóc el Xavier Ramon Molins, estudiant d’Educació Primària Dual, vaig néixer el 2000 a Lleida i des de llavors que m’apassiona la cultura popular, per això formo part de diferents entitats de la ciutat, com l’esbart Arrels de Lleida, els Bastoners del Pla de l’Aigua o l’Associació de Moros i Cristians de Lleida, d’entre d’altres. A més tinc ganes de fer reviure la cultura popular de Lleida!